3 iulie 2015- Conferinta de Promovare a Centrelor de Sprijin pentru Initierea Afacerilor din Oradea

 

 Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany Timișoara în parteneriat cu Fundația Agora din Municipiul Oradea organizează vineri, 3 iulie 2015, la Oradea, la sediul Fundației Agora (în Amfiteatrul Albastru), Piața Tineretului, nr. 8 Conferința de Promovare a Centrelor de Sprijin pentru Initierea Afacerilor înființate și dezvoltate la Oradea în cadrul proiectului POSDRU/176/3.1/S/149677-”ACCES – Antreprenoriat – Curaj, Cunoaștere, Efort, Succes”, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, Domeniul major de intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”Evenimentul va începe la ora 12.30.

În cadrul aceleiași conferințe vor fi anunțate public rezultatele Concursului de Idei de Afaceri (care a însumat premii totale in valoare de 1.000.000 de euro), organizat în cadrul proiectului ACCES, iar 5 dintre câștigătorii din Regiunea de Nord-Vest ai Schemei de Ajutor de Minimis, în valoare de maxim 25.000 de Euro, își vor prezenta planurile de afaceri premiate.

 Proiectul strategic ”ACCES- Antreprenoriat – Curaj, Cunoaștere, Efort, Successe adresează cetățenilor din 10 județe (Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Caras-Severin, Cluj, Hunedoara, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș) iar prin intermediul lui se dorește stimularea preocupărilor antreprenoriale, ale tuturor persoanelor care doresc să inițieze o afacere, în special ale tinerilor întreprinzători. Printre cele mai importante activități și servicii din cadrul proiectului se numără și dezvoltarea de activități integrate cuprinzand consiliere, sprijin pentru inițierea afacerilor, formare profesională, activități de asistență și post asistență în sprijinul inițierii afacerilor și a ocupării pe cont propriu. În acest sens, ca parte a serviciilor intergrate oferite în proiect, au fost înființate și dezvoltate la Oradea două Centre de Sprijin și Inițiere în Afaceri în care va fi oferită consiliere gratuită pentru înființarea unei întreprinderi și întocmirea unui plan de afaceri. Acestea funcționează la sediul Grupului Școlar Ioan Bococi, str. Vladimirescu Tudor nr. 42 si la sediul Fundației Agora, Piața Tineretului, nr. 8

Proiectul strategic POSDRU/176/3.1/S/149677-”ACCES – Antreprenoriat – Curaj, Cunoaștere, Efort, Succes” se desfășoară în perioada 16 februarie 2015- 15 decembrie 2015 și este implementat de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany Timișoara în parteneriat cu Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara și Fundația Agora din Municipiul Oradea . Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 iar obiectivul principal al acestuia este promovarea culturii antreprenoriale în Regiunea de Vest și Regiunea de Nord-Vest. Valoarea totală a acestui proiect este de 6.713.288,00 lei din care 94% în valoare de 6.184.280,91 lei valoarea eligibilă a finanțării nerambursabile acordată din FSE; 6% în valoare de 394.741,33 lei valoarea eligibilă a finanțării nerambursabile acordată din Bugetul Național și 2 % în valoare de 134.265,76 lei contribuția eligibilă a Beneficiarului-Fundația Serviciilor Sociale Bethany.

           

Persoană de contact- Fundația Agora Oradea

Butaci Casian

Email: cbutaci@univagora.ro

Telefon: 0259/42.73.98

 

Persoană de contact- Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Niculescu Vasi Otilia

Email: otilianiculescu@yahoo.com

Telefon: 0766.62.64.17

 

Leave a Reply

Emailul si datele tale nu vor fi publicate. Required fields are marked *
Intrebarile si comentariile sunt moderate si vor fi publicate doar dupa ce au fost aprobate de un administrator